Over Aludon

Na een periode van een aantal jaren handel in o.a. zonweringsprofielen en zonweringsonderdelen is Aludon in 1996 gestart met het zelf produceren van zonweringsonderdelen. Dit is het begin geweest van het bewerken van aluminiumprofielen tot halffabricaten. Al snel waren er aanvragen voor het bewerken van aluminiumprofielen voor andere toepassingen. Van eenvoudig zagen, stansen en boren, is in 1997 besloten tot de aanschaf van een 3 assig CNC-profielbewerkingsmachine met een bewerkingslengte van 7800mm.

Het kunnen bewerken van lange lengtes profielen was een feit. Dat er behoefte aan dit soort verspanende werkzaamheden was, bleek al snel uit het feit dat deze machine vanaf dag één volgepland stond met werk.

Inmiddels zijn wij niet alleen uitgegroeid tot specialist in het leveren en bewerken van aluminiumprofielen, maar bieden wij ook ondersteuning bij de ontwikkeling en prototyping van nieuwe producten. Ook hebben wij inmiddels jarenlange ervaring met de verdere assemblage van gemaakte onderdelen.

Zodra het om aluminium profielen gaat; Aludon, één partner, één aanspreekpunt!