Aludon zoekt een CNC-programmeur/tekenaar

Aludon is specialist in het bewerken van aluminium profielen. In Nederland loopt Aludon voorop in aluminium en is marktleider. Maar het bedrijf wil de grenzen opzoeken en Europa veroveren op het gebied van aluminiumbewerking. Aludon zoekt een gedreven CNC-programmeur/tekenaar die wil doorgroeien. Ga jij samen met ons Europa veroveren?

Begin 2018 is Aludon verhuisd naar een nieuw en groot bedrijfspand op industrieterrein A7 in Drachten. Aludon heeft een modern machinepark. Om voorop te blijven lopen in aluminiumbewerking, is er een concreet ontwikkelings- en investeringsprogramma. Hierin staat naast techniek ook de mens binnen het bedrijf centraal. Bij de enorme dynamiek in het bedrijf maakt het eigen personeel zeker het verschil.

Wat ga je doen
Werken bij Aludon betekent leveren aan de volledige breedte van de industrie. Als CNC-programmeur/tekenaar krijg je te maken met een aantrekkelijke diversiteit aan producten en werkzaamheden. Je hebt een korte lijn met de productie en ziet meteen het resultaat van je inspanningen. Creativiteit stellen we op prijs, het draagt bij aan het gewenste kwaliteitsniveau in combinatie met voldoende productiviteit. Je koppelt praktische kennis aan jouw ideeën en brengt ons bedrijf steeds een stap verder in de (door)ontwikkeling. Hier ligt ook de grootste uitdaging en is (nog) veel winst te behalen.

Werken bij Aludon biedt je ruime mogelijkheden voor scholing en persoonlijke ontwikkeling. Als we met elkaar verder gaan, volgt er na een jaarcontract direct een vaste aanstelling. Wanneer blijkt dat vanaf het begin de vonken er al vanaf vliegen, dan kan het tijdelijke contract al eerder omgezet worden in een vast dienstverband.

Afspraak maken?
Ben je geïnteresseerd en wil je nader kennis maken met Aludon? Of wil je graag weten met welke machines en software we bij Aludon werken? Bel dan met Jeroen Blaauw via 0512 549 626 of stuur een e-mail naar Aludon